Sunday, September 26, 2010

Aukščio baimė

Skrebukas vėl skirtas Irmos konkursui. Šį kartą užduotis vadinasi "Lietingos dienos": skrebinti reikia kažką nelinksmo, ar liūdno, ar verkiančio. Žodžiu, tai, ko paprastai neskrebiname (juk tikrai didžioji dalis srebukų vaizduoja idiliškas ir laimingas akimirkas).

Šiai užduočiai panaudojau savo pačios nuotrauką. Specialiai padariau mažą nuotrauką, kad nesimatytų  mano ašarų, kurias taip begėdiškai nufotografavo mano brangusis :)

Deja, nepavyko teisingai užfiksuoti spalvos. Gyvai fonas šiltesnis ir kiek mažiau mėlynas.

iš arčiau

Šį kartą skrebuku mėginau sukurti užrašų knygelės įspūdį. Norėjau, kad atrodytų lyg atsitiktinis papaišymas ir "likučių" panaudojimas: atplėštos popieriaus juostelės, nėrinių atraižos, susegtos žiogeliu ir pan. Dėl to paties tikslo pripiešiau oro balionų bei aprašymą užrašiau šone ant linijomis subraižyto popieriaus - man tai primena mokyklinį sąsiuvinį ir pripaišytas paraštes. Skrebo elementams specialiai nesuteikiau pagrindo, palikau plaukioti gana tuščiame lape - siekiau sukurti nesaugaus kybojimo ore jausmą.

Priemonės:
Making Memories Passport kolekcijos popierius (nuostabus popierius, įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio, gaila, kad jau išėmė iš prekybos);
Graphic 45 Baby 2 Bride kolekcijos popierius ir etiketė;
Making Memories {note}worthy iškirstos formelės;
Prima Road Trip raidynas;
Basic Grey vinukai;
Nėrinukai;
Balti dažai pataškymams;
Distress Rock Candy crackle paint - buvo smalsu išmėtinti, bet vėliau gailėjausi, nes popierius susibangavo, ir dabar raides ant jo vos vos laikosi.

Už įkvėpimą dėkoju:
Marikanai - kad priminei apie mokyklines užrašų knygeles;
Mumkaa'i iš The Color Room už oro balioną ir pataškymus ant skrebuko;

6 comments:

  1. Labai patiko!!!
    Skaitau kad piešiai balionus, bet nesupratau pirma, pagalvojau kad štampavai ant raštuoto popieriaus ir iškirpai, bet paskui pastebėjai kad ištiesų iškirtai apskritimus o po to nupiešiai oro balionų detales. Žaviuosi tokiom detalėm kada žmonės įjungia savo kūrybiškumą ir patys pasigamina elementus skrebui.
    MM 'Passport' kolekcija yra dar prekyboj Target parduotuvėse tiktai ;)
    Nuotraukoj neįžiūrėjau ašarų (?) Iš pirmo žvilgsnio vaizdas kad juokiesi :)
    O aukščio baimę jauti aplamai bent kur aukštai, ar tik oro balione?
    Mumkaa'os skrebuką užmačiau Color room galerijoj, ir man patinka tokie, bet savo tikslu skrebinimo stilių reikėtų gerokai perlaužti kad bent ką panašaus padaryti...sunku man su tokiais primėtytais, bet man jie l.l.l. ;)
    Super skrebukas...smagu kad randi laiko sudalyvauti konkurse ;)

    ReplyDelete
  2. Ačiū!
    Iš tiesų ten mes ne oro balione, bet apžvalgos rate - atrakcione tokiam. Oro balionai tik taip, kad į temą su buvimu aukštai ore :) O aukščio aš bijau visur, tik šį kartą bijojau itin stipriai :)))) Nesimato ašarų, nes nuotrauka maža, ir dar juodai balta padariau, tai dar mažiau matosi :)

    ReplyDelete
  3. Man irgi labai patiko! Tas fono popierius super tinka visom kitom detalem...ir nerinukas, ir balionai ir dazu pataskymas - super! ;)

    ReplyDelete
  4. Oj puikei tave suprantu, dėl aukščio baimės ;) aš taip pat paniškai bijau aukščio... man jau kopečių trečias laiptelis... tragedija ir panika... bet skrebukas super koks gražus, labai patiko visas tas laisvumas ir gyvumas, visos detalės dera ir nieko daugiau nebereikia nei pridėti nei atimti :) nu žodžiu labai patiko :)

    ReplyDelete
  5. Ačiū merginos! Smagu, kad jums patiko :)

    ReplyDelete
  6. Super darbelis!Labai patiko isdestymas, aprasymo vieta ir spalvu derinys!Saunuole!

    ReplyDelete