Wednesday, November 10, 2010

Kalėdų belaukiant


Šiemet labai anksti užsikrėčiau Kalėdų karštine. Ir dideliu noru pagaminti December Daily albumiuką. O kad noras netyčia neišgaruotų, garsiai skelbiuosi apie tai čia. Jeigu neišpildysiu pažado, galėsit mane gėdint :)

O kol kas... klausausi įvairaus plauko senų gražių melodijų, naršau internete ir inventorizuoju savo skrebinimo (ir ne tik) atsargas. Išrinkau visas nors kiek Kalėdomis kvepiančias priemones. Nekažkas. Bet čia sau primenu Ali Edwards patarimą - šis albumėlis neturi būti per daug dekoratyvus, o labiau dokumentinis, užfiksuojantis trumpas bet ypatingas kasdienybės akimirkas. Iš tiesų, labai geras patarimas, nes jeigu stengsiuosi daryti gražų, galiu užtrukti ir iki kitų Kalėdų :)

Ar yra kas jau nekantraujat pasipuošti eglutę ir užkabint lempučių girliandą?

6 comments:

  1. taip, taip...as is tu! nekantraujanciu ;)I LOOOOOVVVEEE Christmas!
    Dar egles puost ne, nors galvoju kokia tema ja siais metais puost, kaipnamus dekoruot ir t.t. Dec Daily irgi jau suristas, tik nepradetas dekoruot. Beje, kaip tu dekoruosi? Kas kiekviena diena kai jau gruodis, ar bandysi iki gruodzio visa uzbaigt? As ziuresiu kaip gausis...manau po kelias dienas...
    Plius keletas atviruciu padaryta ir advento kalendorius sukonstruotas laukiamas puosti ;)
    Man siais metais kaip niekad reikia anskti ruostis, nes lelius turetu 'atvykti' i si pasauli jau kita sekmadieni. Tai kai jis bus - manau nebus laiko NIEKAM kitam :D Oi, happy days!
    Na ir komentaras gavosi, che, che ;)

    ReplyDelete
  2. Sveikinu su būsimu naujuoju mūsų pasaulio gyventoju!!! Tada tikrai turi paskubėti, kol dar gali :))

    Aš šiemet tik albumu apsiribosiu, o daugiau tai nebent pora atviručių pagaminsiu :) O albumą aš pasiruošiu iš anksto, kad nuo gruodžio pirmos galėčiau tik nuotraukas klijuoti + aprašymus darašyti. Viršelį jau turiu :D Ot pasiekimas :)

    ReplyDelete
  3. Zmogiuke, puikus metodas pasiskelbti kad nenusimuilintum ;)
    Tikrai nekomplikuok sio albumo proceso. Siame gruodzio prenumerate pavaizduotas Ali E. albumas ir istiesu ji prideda visokiu niekuciu- netradiziniu SB priemoniu. Tai labiau procesas o ne produktas. Sekmes! lauksiu rezultato.

    ReplyDelete
  4. P.S. soriukas uz klaidas...vaikai mane nuo PC trauke, dabar paskaicius, visai nerislu ka parasiau :D

    ReplyDelete
  5. O aš ir nepastebėjau klaidų, kol nepasakei :D

    ReplyDelete
  6. dekui uz komentara! laukiu gi kada pasirodysi, taip juk idomu ;) as irgi jau trecdali surezgus, pasirodysiu kada...

    ReplyDelete