Sunday, February 13, 2011

Pagaliau užbaigiau

Taip taip, čia apie tą patį December Daily. Užbaigiau tą vargšelį ir pagaliau galėsiu imtis kitų skrebukų. Tiesą sakant, skrebinti Kalėdas vasario pradžioje yra labai neįdomu, nes visos mintys krypsta artėjančio pavasario link :)


Štai, kaip atrodo visas užbaigtas albumas - išsipūtęs ir netelpantis į žiedus 


O čia likusios 24-a... 
Didžiąją dalį dovanų pakuojam Kūčių dieną arba net vakare, grįžę po vakarienės


...ir 25-a dienos

Šis 25 dienos puslapis atsilenkia, o viduje...


Ačiū, kad užsukote ;)

10 comments:

  1. Nuostabus darbelis, tiksliau sakant, visas projektas :) Isisvajojau ka nors panasaus irgi nuveikti... Kada nors... :) Aciu uz idejas!!! Noriu paklausti, kokio dydzio albumuko lapeliu ismatavimai? Ir kokio dydzio nuotraukas klijavote? Aciukas :)

    ReplyDelete
  2. PAGALIAU!!!!!!!! Isivaizduoju kad nebuvo jokio ikvepimo skrebinti vasario men. apie Kaledas :)
    Man labai patiko kiekvieno albumo lapas...neperdedu tikrai! nors daug ivairiu rastu, popieriuku, detaliu, nuotrauku...viskas sujungta, vientisa...LABAI mano skonio ;)
    Bet kad ziedai per mazi tai matosi ;)
    O gal geriau suristi lapus juostele?
    P.S. o as Jordanijos keliones miniako dar nepradejau...del tos pacios priezasties...bijau pradeti ir prarasti ikvepima :)

    ReplyDelete
  3. Labai labai patiko! Ir tikrai visas toks issiputes, storulis gavosi. ;) Galvojau kitais metais ir as toki DD albuma daryt, taciau kai pamaciau kaip prie jo vargstama tai ir mintys atitolo apie sita sumanyma. ;)

    ReplyDelete
  4. Nugi labai jau jis saunus, sveikinimai pabaigus! Dabar tu ji paslepk kur gyliai, kad nematytum, o po keliu metu istrauksi, oi kaip idomu bus ;)

    ReplyDelete
  5. Labai grazu! prisiminiau prabegusias keledas ir tai, kaip as nesusiruosiau ju iamzinti :D neturiu ne vienos siu metu kaledinio laikotarpio nuotraukos :( labai patiko kad panaudojai tiek skirtingu detaliu ir nuotrauku. norisi paimti i rankas ir panagrinet viska is arciau ;)

    ReplyDelete
  6. dar uzsukau pasigrozeti ;)
    Bet nemanau kad buciau pasiryzus visa men. skrebinti ;)

    *Ingui* Jei DD atodo labai ipareigojantis projektas, tada pamegink suskrebinti bent kokia metu savaite, pavyz. pagal Ali E. "week in the life of":
    http://aliedwards.com/projects/week-in-the-life

    ReplyDelete
  7. Aciu visiem uz komentarus!
    Amira, albumo ismatavimai 19*13cm., o nuotraukos labai ivairiai, nelabai pasakysiu tiksliu skaiciu :)
    Irma, as irgi galvoju, kad teks risti juostele, nes sitaip net neimanoma vartyti. O tu gal vis tik pamegink ta keliones miniuka padaryti? koki nediduka :)
    Ignai, nebutina skrebinti visas 25 dienas, gali pasirinkti 10/7/3 dienas ar koki kita skaiciu dienu :) Plius, jeigu buciau anksciau pasiruosusi, nebuciau dabar tiek vargusi :)

    ReplyDelete
  8. norejau dar ispeti kad 7gypsies firma siulo naujus, lankscius, a-lia-guminius ziedelius. 2 coliu diametras (raudoni ir juodi)
    http://www.twopeasinabucket.com/shop/7gypsies/91381-red-rubber-binding-rings/

    ReplyDelete
  9. Julieta, aciu!
    Irma, dekui, kad uzrodei. Paziuresiu, ar imanoma gauti juos pas mus :)

    ReplyDelete