Monday, February 21, 2011

Sun is shining...

...the weather is sweet
Make you want to move your dancing feet...


Nieko negaliu padaryti - žiūrint į šitą nuotrauką, Bob Marley balsas skamba galvoje ir ausyse :)
Atostogos, saulė, karštis, šilta nuostabi jūra ir kuo puikiausia nuotaika. O kai už lango koks -15 ir daugybė sniego, belieka pasidžiaugti gerus laikus primenančiomis nuotraukomis.

Nesušalkit :)

Skrebuką liftinau nuo Taros Anderson "hello 28".
Būtinai užsukit į jos blogą, labai gražiai darbuojasi. Ir šiaip, visokias įdomybes postina :)

10 comments:

  1. Labai patiko tavo interpretacija...Matosi kad prisijaukinai Taros braiza ;) Man norisi panaudoti tas konditerijos serveteles, ir esu jomis apsirupinusi, bet niekaip nesugebu, vis man rodos kad atrodys 'per saldu', o cia pasakyciau kad labai tinka (nors nuotrauoj yra ir vyriskos lyties asmuo su tavimi :)
    Akvamarino spalva vel?! :D, O ka...kitaip butu ne Zmogiukiska :D
    Kieno stampas 'Post Card'?...maciau toki Stampers Anonymous, tai gal tas pats?
    Liux tavo skrebukai...tobuleji, atrandi savo braiza...kartais pamatau kokia skrebuke ar skrebuka ir pagalvoju "Zivilei patiktu" :)

    ReplyDelete
  2. As pradzioj galvojau, kad nemegstu tu konditerijos serveteliu, bet kai radau vienas labai grazias (butent sitokio rasto, kur panaudojau dabar), tai man norisi jas visur ikisti :DDD
    Del akvamarino, as taip pat pagalvojau - NEGI VEL?? Bet va eme ir prilipo ant to pagrindo :) Beje, realybeje gal kiek blankiau atrodo, cia skanuojant paryskejo spalvos.
    Post Card tikrai Stampers Anonymous. O kas del braizo... as jauciuosi dar ieskanti :) Dabar man stadija, kai norisi kopijuoti ivairius stilius.

    ReplyDelete
  3. oooo, pagaliau ir tu i skrebinima sugrizai! man labai patinka tokie miniatiuriniai! plius visi pataskymai ir mazos dalelytes! puikus darbas!

    ReplyDelete
  4. Is arciau dar pasiziurejau ta tavo servetele, ir zn, nusprendziau kad tai lygiai tas pats rastas Kaip sis mano Hero Arts serveteles stampas, ar ne?
    http://4.bp.blogspot.com/_q3b5LfUme64/THV_Ys2mElI/AAAAAAAAAG4/VU-gDU9PJ3g/s320/hero+arts.jpg

    ReplyDelete
  5. Laaabai patiko. Patiko visos ryskios spalvos (nors kaip minejot realybej gali but blankesnes, bet vistiek labai labai patinka), pataskymkai (akriliniais dazais?) ir visos detales detalytes. Saunus skrebukas primenantis karsta vasara!

    ReplyDelete
  6. Aciu uz komentarus ;)

    Irma, ta servetele, kuria cia panaudojau, yra labai panasaus rasto, bet ne identisko. Bet tame rinkinuke, kuri pirkau, buvo ir didesnio diametro serveteles, va jos tai tiksli kopija tavo stampo :)

    Ignai, aga, akriliniais dazais taskiausi :) (ir kreipkis i mane "tu" ;) )

    ReplyDelete
  7. P.S. O ta servetele LT pirkta? Jei taip, tai gal ne paslaptis kur? :)

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Ignai, serveteliu rinkini pirkau is Debee Etsy krautuveles:
    http://www.etsy.com/shop/inspirelovely

    ReplyDelete