Thursday, March 17, 2011

Paslaptis atskleista

Kaip viskas buvo...


Kažkada Facebook'e, užsukusi į svečius pas Inspire Lovely, užtikau įdomų kvietimą:

PAY IT FORWARD for creative people: I promise to send something handmade to the first 5 people who leave a comment on this post. They must in turn, promise to post this & send something they made to the first 5 posters on their status. It must be sent sometime in 2011. Mix tape, postcards, jewelry, cookies, sewing all count! Ready.... GO!

Buvau pirmoji, parašiusi komentarą po šiuo postu! Juk negalėjau praleisti tokios progos - Debee rankdarbiai man labai patinka :) O toliau, kaip taisyklėse numatyta, privalėjau užrašyti tą patį tekstą ir ant savo sienos. Aišku, prisistatė ir pas mane norinčių :)
Kol kas tik pagaminau tik du rankdarbius:

Giedrei

ir Eglei 

(šitam daiktui atsirasti, žinoma, padėjo mano mama)
Dabar liko sugalvoti trečiąją dovanėlę :)


2 comments:

  1. Ooo, tikri groziai...nelabai dar tik isigilinau kas kaip kur ka siuncia, del ko....
    Bet zinai tas paukstukas tam ruzavam fone jau toks fainuolis, taip gerai ziurisi!ir tas pumpuskinis bantelis man labai labai...
    antram daiktui tikrai manau tau Mama padejo atsirast, nes SM sakei kad net siulo i adata nemoki ivert (viskas matoma, girdima) :D
    Labai grazu!

    ReplyDelete
  2. Dalijablog, as tik su siuvimo masina nedraugauju, su paprasta adata moku darbuotis :DDDD Bet gi tikrai, visas paslaptis ispliurpiu :)

    O siuntimo tai siaip sau - kaip zaidimas. Nes visada gaudamas dovanele isipareigoji padovanoti kazka savos gamybos 5 draugam. Tada jau tie draugai gamina savo 5 draugams. Ir taip geometrine progresija sklinda kurybiskumo viruselis :)

    ReplyDelete