Friday, April 1, 2011

Konkursinis


10 comments:

  1. Super!Labai patiko!O aprasyma skaiciau tai kaip apie save :D Sekmes konkurse!

    ReplyDelete
  2. Yep! Aprasymas ir man labai tiktu ;)
    Zaviuosi tavo sugebejimu sujungti visas atskiras bei skirtingas detales ant vienos skrebuko ir islaikyti savo skrebinimo stiliaus braiza.
    Tavo darbo vietele labai jauki...labai noreciau kad skrebindama zvelgciau pro langa.
    Dziaugiuosi kad spejai sudalyvauti konkurse!

    ReplyDelete
  3. faina tavo skrebinimo vietele, skaisti!
    Zinai, tavo darbukas atsako kas yra skrebinimas, isdeliojimu, kad daug visokiu detalyciu, viskas ka 'sukisam' i skrebinimo darbelius. zodziu scrap'as geraja prasme! supranti. O aprasymas man netiktu, nes as nebuvau is tu kurie pirkdavo sasiuvinius ir dziaugdavosi. na as nepamenu to, gal man Mama nupirkdavo. :D
    Zodziu, liuks!

    ReplyDelete
  4. Kaip man patiko tavo skrebukas, tiek mielu detalyciu. apziurejau viska nuo...iki :) Jauciasi tavo stiliukas ir spalvos ir isdestymas toks zmogiukiskas :) sekmes konkurse

    ReplyDelete
  5. Man irgi labai patiko ;) detales ir visa visuma ;) grazu!

    ReplyDelete
  6. Aciu uz komentarus :)
    Sita skrebuka bandziau daryti "laisviau", kad atrodytu lyg pripaisytas sasiuvinio lapas :) Netgi sau nebudingai is karto viska klijavau detale po detales, nebandydama pirma sudelioti ir paziureti visuma :)

    ReplyDelete
  7. Labai faina srebinimo vietele turi :) tokia siltute ir tiek visokio gerio visai salia "po ranka" :) visos skrebuko detalytes atspinti tiek tema, tiek visa tavaja minti :) patiko, kad tiek visko daug panaudojai ir taip deranciaI :)

    ReplyDelete
  8. Nuostabu: šviesu, pozityvu, patogiai įsikūrusi. Labai patiko, kaip pavadinimą parašei, taip skrebukiškai, visokiom raidėm po truputį. Gražus darbelis :)

    ReplyDelete
  9. Labai nerupestingas ir ismetytas skrebukas geraja prasme :) Labai patiko taip idomiai ir is ivairiu zodziu ir raidziu sydarytas pavadinimas. Nu labai labai!

    ReplyDelete
  10. Sypseniki, Neandertaliete, Ignai -- ACIU :)

    ReplyDelete