Saturday, July 16, 2011

Nepatvirtintas skrebukas, arba Ne yra ne


Po daugybės laiko lendu į dienos šviesą su nauju skrebuku. Nežinau, ar dėl to, kad seniai neskrebinau, ar dėl kitokių priežasčių, šį kartą teko ilgokai darbuotis iki pabaigiau - tas ilgas popieriaus bei detalių rankiojimas labai priminė pačią skrebinimo pradžią, kai ir savaitės prireikdavo vienam puslapiui :) Norėjosi sukurti linksmą, mergaitišką ir kartu šiek tiek nostalgišką įspūdį, todėl rinkausi suknelės audinius primenančius popierius. Dar prikroviau juostelių ir popierinių a la nėriniuotų papuošimų.

Aprašymas:
Mama sakė, kad bus negražu, jeigu liudininkai bus ne pora, o dvi mergaitės. Santuokų biuro darbuotojai iš viso vartė akis, dėl tokio nukrypimo nuo tradicijos, bet svarbiausia, kad aš turėjau 2 pačias nuostabiausias ir gražiausias liudininkes pasaulyje!

Jau buvau beveik pabaigusi, kai sulaukiau iš savo mylimo vyro griežtą pastabą, kad jis "ne'approve'ina šito skrebuko". Esą per daug kasdieniškai atrodantis, nuotrauka per maža - reikėtų bent dvigubai didesnės), ir apskritai NE YRA NE, suprask, nuomonės jau nepakeis. :)))) Prajuokinta tokio pareiškimo, vis tik pakeičiau nuotrauką, tik ne į didesnę, o į tokią, kurioje žmonės nufotografuoti iš arčiau. Bet kadangi visa kita man patiko/tiko, tai surizikavau įkelti šitą "nepatvirtintą" skrebuką į blogą. O gal MB buvo teisus?




 Ačiū, kad apsilankėte :)



8 comments:

  1. Ne, ne, neteisus! ką tie vyrai supranta!? Manajam karta užkliuvo kodel aš dvi tokias pačias nuotrakas skrebuke vienam naudoju, ir paaiškink tu jam.

    Man viskas labai patiko, schema, popiereliai ir tas perdurtas apskritimas su juostele ir smeigtuku. Visad labai laukiu tavo darbu, šiuo irgi pradziuginai ;)

    ReplyDelete
  2. Labai patiko !!! Ta paglamzyta perdurta juostele, popieriai, nu zodziu viskas labai super!

    Ignac

    ReplyDelete
  3. Aš esu už griežtų tradicijų nepalaikymą. Man visada įdomiausios vestuvės ir renginiai kada nukrypstama nuo visuomenės priimtų normų, tai juk labiau pasako apie tavo pačios vertybes ;)
    Nuostabus skrebukas...jau GROOOOŽIS neapsakomas: spalvingas, kruopščiai atliktas.
    Nu tai kas kad nuotrauka mažesnė??? Juk tiek tų puikių puikiausių vestuvinių nuotraukų pas tave kad galėtum begalybę albumų skrebinti.
    Mano mūza pas mane jau beldžiasi, gal ką nors sugalvosiu šį vakarą...

    ReplyDelete
  4. Puikus!Neimk i galva,ka vyras kalba :D Tas taskuotas pagrindas labai zaismingas ir visiskai 'nevestuvinis" (gal jam del to cia ir krenta i akis:D) ir kiti popieriukai parinkti puikiai.Isdestymas puikus.Ta etikete su data is sono labai patinka.

    ReplyDelete
  5. labai grazus darbelis, toks svelnus, moteriskas!
    Maniskiui irgi nepatinka kai buna mazos nuotraukos, suprasi ten juos tuos vyrus...
    O darbelis laabai grazus, saunuole!!!

    ReplyDelete
  6. Labai grazus skrebukas! Oj tie vyrai, amzinai kazko prisigalvoja ;)))
    Is tikruju - NUoSTABUS LO!

    ReplyDelete
  7. Aciu visiem uz komentarus :) Skrebukas tikrai ne vestuvinis, bet taip juk idomiau :)
    Negalejau atsilaikyti nepanaudojus tos glamzytos juosteles :))))

    ReplyDelete
  8. Cia ta glamzyta juostele labai tinka kadangi suteikia skrebukui kazkiek "messy" netvarkos. Viskas taip tiesu ir tvarkinga kad juostele su krastu papaisymu paivairina ta tvarkos idealuma ;)

    ReplyDelete