Wednesday, July 20, 2011

Su tavim

Šį skrebuką dariau nusižiūrėdama nuo Marcy Penner darbo. Norėjosi minimalistinio ir laisvo stiliaus lo, todėl Snapshot buvo idealus lifitnimui. Deja, gautu rezultatu nesu visiškai patenkinta. Kodėl nepatikimai išlenda tik tada, kai viską priklijuoji...



Ačiū, kad apsilankėte

11 comments:

  1. Pirma! Gera nuotrauka! Man patiko čia viskas! O kas tau ne?

    ReplyDelete
  2. Jau SM ka tik surasiau, tai ir cia perkopijuosiu. Ne tai, kad nepatinka, bet labiau norisi pakoreguoti :) (as sau labai priekabi esu)

    Lapo virsuje rastuota popieriu su detalemis reikejo klijuoti siek tiek zemiau, gal truputi pakelti pacia nuotrauka - kad nesigautu tiek daug tuscios erdves. Norejau jos, bet kazkaip lyg ir per daug isejo. Apacioje rastuoto popieriaus juosteles gavosi vienodo plocio - man butu graziau, kai viena issikisa maziau uz kita. Masking tape, kuria priklijuota nuotrauka prie pagrindo per daug "ant galvos" gavosi - man vizualiai spaudzia viska zemyn. Ieskociau jai geresnes vietos, bet jau nebeatplesi :) Ir dar kazko truksta, lyg per daug tuscia. Kazkokios truputi centro link issikisusios detales didesnes...

    ReplyDelete
  3. Zivile,o man patiko!Tik as kaip tik atvirksciai 'izemnciau' apatines popieriaus juosteles, kaip ir virsuje padaryta. Kaip tik sita detale is karto krito i akis!! Daugiau tikrai nieko nekeisciau,nes atrodo labai gerai!ach,romantika :D

    ReplyDelete
  4. Lemurka, aciu uz ideja! Pavyko "isskobti" apacia, ir tikrai vaizdas dabar daug geresnis :)

    ReplyDelete
  5. Na na....ištiesų esi labai savikritiška. Aš tų trūkumų nematau ištiesų.

    Perskaičius visus tris Sabrina W. Harrison meninius dienoraščius man apsisuko 180 laipsniu pats skrebų įvertinimas. Jos stilius toks greitas peckiojimas, detalių priklijavimas lyg bukčiom kaire ranka...bet jos darbai ir fotografija tiesiog užbūriantys savitu šarmu - traukia pasižiūrėti dar ir dar.
    Per daug gilinantis i technika ir bereiksmes detales prarandama darbo esme. O juk skrebuko esmė yra nuotrauka ir žodžiai.
    Žiūriu į šį skrebuką ir man labai pozityvios emocijos apsilanko...matosi jūsų draugystė ir šiluma...tekstas man svarbiausia ir tai puikiausiai atskleidžia jūsų pomėgius bei vertybes...visa tai juk yra skrebuko esmė ;)

    Persiorentavau tiesiog ir dabar man beprasmiškai atrodo net rašyt kad pastumk tą ten, o ten suteik pagrindą, ar dar kokią sagutę dadėk.
    Ar tai bus svarbu už 10 metų kada pasižiūrėsi į šį skrebuką?
    Svarbiausia dar kad pačiai malonu būtų pats skrebinimo procesas, o jei tai jauti...ką amerikiečiai vadina "in the zone"- tai pats geriausias skreinimo atpildas kada skrebas tampa terapija.

    Tad patariu mėgautis pačiu skrebinimo procesu o nesigilinti į bereikšmes detales ir kur jos 'turėtų' būti pagal tavo nuomonę ;)

    ReplyDelete
  6. O man labai labai grazu!
    Maziau galvok, ka galetum pakeist, kisk ji i albuma ir pirmyn skrebint naujo skrebuko ;)

    ReplyDelete
  7. Wow, man labai grazu!!! tinkrai prie nieko nekipciau, viskas super dera!!!

    ReplyDelete
  8. Aciu jum uz komentarus! Na, matyt tikrai esu kritiska ir priekabi :)) Sekanti karta pasistengsiu atlaidziau ziureti :)

    Z.

    ReplyDelete
  9. Liuks skrebukas. Viskas man cia ziurisi kuo puikiausiai ir as trukumu jokiu nematau. :) Man toks Studio Calico stilius. :)) Nerealus skrebukas!

    Ignas

    ReplyDelete
  10. Ignai, aciu! o del stiliaus, tai is Studio Calico ir kopijavau :)

    ReplyDelete
  11. Ir aš neturiu prie ko prikibti ... minimalistiška, detalių nedaug - esmė nuotraukoje ir žodžiuose ...

    ReplyDelete