Thursday, August 25, 2011

a&v

Šita nuotrauka labai ilgai laukė skrebinimo :) Šis gražus momentas buvo įamžintas prieš gerus keturis metus, bet tik dabar atsidūrė ant skrebuko :)
Kadangi naudojau beveik vien Crate popierius, mėginsiu nusiųsti jiems į taip vadinamą Reader's Gallery.

 Ačiū, kad apsilankėte!

6 comments:

  1. Labai, labai fainuoliskas!
    Toks linksmas ir nerupestingas! Ir tiek daug detaliu smulkių! Norėčiau ir aš to medžio pagrindo popieriaus! Labai zavu!

    ReplyDelete
  2. Eina sau Grazuuuuuuuuuu :O tavo skrebinimo stilius tai grynai Studio Calico-tipo...galetum buti ju 'namine dizainere'...Butent toks lengvas, a lia nerupestingai sumestas stilius, tie pataskymai - dabartine tendencija, "all the rage" kaip sakoma. Labai graziai sau prisijaukinai...matau ir Elizabeth Kartchner ir Debee itaka ;)
    O tu dar ilgai stumdai detales ar greitai tau susimeta tokie skrebukai?

    dalijablog as medienos rasto popieriuku esu kieciausia fene: tam turiu net atskira {jau nebeliesa} papke pavadinta 'woodgrain'. Kada uztinku medienos rasta tai po 4 vt. nusiperku :D

    ReplyDelete
  3. Super labai grazus darbelis, toks lengvas, toks nelietuviskas sakyciau :) tuo savo laisvumu, lengvumu, tikrai laaabai!!!

    ReplyDelete
  4. Teisybe Puskis sako, toks nelietuviskas tavo silius :) labai patinka, reiks paliftinti, kad muza susigrazinti :)

    ReplyDelete
  5. Geras! Net toks zagt buvo kai pamaciau! Nuostabiai skrebini, o del nelituvisko stiliaus tai pritariu. :)) Sekmes toj Reader's Gallery, kad ir kas ten bebutu :))

    ReplyDelete
  6. Dekui jums! Smagu, kad jum patiko. Mane visad viliojo tokie laisvi skrebukai, bet paciai nelabai sekdavosi taip skrebinti. O sitas visai nesudetingai susideliojo, pora vakaru tik. Su mano tempais cia greitai skaitosi :)

    Kas del medzio pagrindo, tai as ji prisijaukinau, nes pradzioje galvojau, kad butent sitos spalvos niekaip nepanaudosiu. Bet prie jos taip viskas gerai tiko :)

    ReplyDelete