Sunday, February 5, 2012

Blogo gaivinimas

Po ilgo laiko neveiklumo ir tinginystės pagaliau turiu ką parodyti :)

Pirmas darbelis įkvėptas seno Irmos konkurso, kuriame reikėjo panaudoti jau atspausdinto teksto žodžius ir iš jų sukurti savo poeziją. Nežiūrėkite į mano bandymą rimtai - tai tik pažaidimas su savo mintimis, emocijomis ir sapnų likučiais :)


Su antru skrebuku dalyvauju Mainų Rato konkurse pas Puškį, kurio užduotis šį kartą - panaudoti dažus skrebuke. Aš patepliojau pagrindą akriliniais geltonais dažais, ir vėliau dar pataškiau žalia akvarele. Buvo visai smagu pasitepliot. Tik kitą kartą reikėtų pasirūpinti kokybišku akvareliniu popieriumi, nes skrebo popierių, kaip ir reikėjo tikėtis, dažai šiek tiek subangavo.



O dabar turbūt vėl dingsiu kuriam laikui, nes darbuojuosi prie atostogu mini albumo, kurį pradėjau dar rugsėjo mėnesį, bet tik dabar grįžo jėgos jį užbaigti :)

9 comments:

  1. Laukiau, laukiau ir pagaliau sulaukiau :) Kaip gera vėl matyti tavo darbelius. Nors ir netrumpai buvai dingusi, bet skrebini taip pat žavingai! Nerealiai mėgstu tavo skrebukų paslaptingumą, lengvumą, skaidrumą... Jie tokie atpažįstami, kad turbūt niekad nesuklysčiau ir bet kur pamačiusi, pasakyčiau, kad jie tavo :) Pirmajam labai patiko tas žvaigždynas ir nerealiai gražūs saulės pliūpsniai iš po nuotraukos. O antrasis, tai toks lengvutis, optimistiškas, visos detalės taip tinka ir atspindi tą ypatingą dieną. Kaip ten bebūtų, bet skrebukai su detalėmis-simboliais man visada labiau patinka ir patiks, nei tiesiog dekoratyviniai darbeliai :)

    ReplyDelete
  2. Puikus drabai!!! Pirmam pavadinimas labai smagiai ziurisi, o antram ta geltona spalva taip fantastiskai atrodo. Apskritai darbeliai ant balto pagrindo man laabai patinka!!!
    Sekmes kognkurse!!!

    ReplyDelete
  3. Aciu, merginos! Kaip smagu, kad lauket, ir neismetet manes uz borto del tokio ilgo "ziemos miego" periodo :)

    ReplyDelete
  4. Aleliuja!...Aleliuja...Aleliuja..Aleeeliuuuujaaaaa!!!!!!!!!!!!
    Pagaliau sulaukiau! Tikrai tau cia ta ziema neskatino skrebinti ;) Tikiuosi kad pabudai is ziemos miego ilgai ir dabar nenustosi.
    Skrebini grynu 'Zmogiukisku' man iskarto atpazinamu stiliumi: Sveisus, optimistiski, sudeti is ivairiu popieriuku skiauteliu. Labai ilgai nagrineju tavo skrebukus ir jie mane tiesiog gerai nuteikia.
    Pirmam, poezija gavosi nereali! Abieju LO nuotraukos nuostabios! O antras tai toks saule spinduliuojantis, skaistus ir optimistiskas - kaip ir dera vestuviu tematikai. Sekmes konkurse (dabar jau turiu favorita ;)

    ReplyDelete
  5. :))))))))) Irmute, prajuokinai su aleliujom :)))
    dabar stengsiuos jau nebedingti taip ilgai. Aciu uz grazius zodzius mano skrebukam :)

    ReplyDelete
  6. labai sviesus, labai grazus-buvo idomu patyrineti prasmingai apgalvotas ir isdeliotas smulkmenas

    ReplyDelete
  7. Antrasis darbas tiesiog nuostabus!
    Taip maloniau ir gerai nuteikiantis lyg aš ten irgi sedeciau pajūry.... Nuotrauka tokia super is nugaros!
    Ir aš kaip Irma, iki vienos smulkmeneles isziurineju!

    Tik dabar gal nedink! Erzini tik mus!
    ;)

    Smagu, kad dalyvauji!

    ReplyDelete
  8. Labai žavingas skrebukas, toks tyras ir "lengvas". Labai gerai perteikta nuotaika !

    ReplyDelete