Monday, August 20, 2012

Du viename

Jau kuris laikas mano bloge tyla. O šiandien turiu kuom pasidalinti, nes savaitgalį spėjau pažaisti su popieriukais. Kadangi laiko daug neturėjau, tai neleidau sau ilgai svarstyti ir stumdyti šimtus kartų. Greit apžiūrėdavau ir priklijuodavau :) Na, o rezultatą galite įvertinti. Jeigu turite pastabų ar patarimų, jie visada laukiami.


(kažkaip nesugebėjau tinkamai redaguoti skrebuko nuotraukos, kad spalvos nebūtų tokios ryškios, bet balta netaptų pilka)

8 comments:

  1. Labai skoningai ir dailiai 'sumetei'! Gera aki turi kompozicijai ....nepriekaistinga, ir jokiu patarimu nesugebeciau pazerti.

    Sios pilvuzo nuotraukos dar man neteko matyti, nu tikrai atrodo kad laukiesi dvynuku ;), bet siaip juk 'neisbrinkai' kai as kada laukiausi:) Tavo veidukas ir rankos visvien rodos kudos.

    ReplyDelete
  2. paprastas, bet labai dailus skrebukas :) kazko "gudriau' ir nereikia, nes puikiai papildo foto...

    ReplyDelete
  3. Spinduliuojanti svelnumu ;) puiku. labai grazu ;)

    ReplyDelete
  4. Labai labai labai gražu :) Dvelkia ramybe ir meile. Švelnios spalvos, taiklus išdėstymas, detalės nutūpusios ten kur joms reikia. Tobulas!

    ReplyDelete
  5. Aciu, merginos!
    Irma, ne, cia tik sitoj nuotraukoj pilvas didziulis atrodo, o realiai buvo mazytis, ir pati nebuvau isbrinkus :)Dar pergyvenau, kda mazai svorio tepriaugu, bandziau valgyt kuo kaloringesni maista :)))

    ReplyDelete
  6. Labai labai dvelkia tikra laukimo ramybe ir dziaugsmu..

    ReplyDelete
  7. Labai dailu ir svelnu. Patiko popieriukai ir tas raidžių sriftas. :-) o pilvas nuotraukose visad didelis atrodo!

    ReplyDelete