Friday, September 14, 2012

Paskutinė atostogų diena


Su šiuo skrebuku pradedu liftinukų seriją. Liftinant man sekasi daug greičiau skrebinti, o šiuo metu laiko trukstant, tai yra didelis privalumas :) Todėl planuoju rinktis man patinkančius skrebukus ir tiesiog daryti copy-paste :) Jeigu tokiu būdu pavyks pagaminti po vieną skrebuką per mėnesį, laikysiu, kad sumanymas pasiteisina.

Skrebukui rinkausi melsvas ir smėlio spalvas, nes tokios man asocijuojasi su jūrine tema. Dar šiek tiek geltonos, nes per atostogas juk reikia saulutės. Ir rausvos - šiaip, dėl grožio :)
Detalės

Naudojausi Studio Calico bloge rasta schemutę:


Ir + kopijavau nuo šio Maggie Holmes skrebuko.

Dėkui, kad apsilankėte!

6 comments:

  1. Gražutėlis :)
    Aš irgi vis vystau mintį apie liftinimą - labai geras sprendimas stokojančioms laiko savo pomėgiams atsiduoti tiek, kiek norisi...

    ReplyDelete
  2. NUOSTABU! lyg pastelinis sapnas, lengvas.... siltas lyg praejusios vasaros prisiminimai blykstantys is atminties. Akimi yra daug ka apziureti, panagrineti. O kad liftini tai kam tos prof. dizaineres ir yra jei nepateikti kitiem ideju?! Vz, dazniau paliftink, tau labai sekasi.
    P.S. norejau paziureti koki Maggie Holmes LO liftinai, bet spaudziant nuoroda man rodo blogger.com/home

    ReplyDelete
  3. Aciu, Vilma ir Irma :)
    Pataisiau nuoroda, dabar turetu veikti. Kazko as siandien su blogu nesusikalbu :)

    ReplyDelete
  4. Aga, aciu kad pakeitei...man tavo variantas netgi labiau patinka...nelabai palyginsi su Maggie Holmes...sis toks pastelinis ir balintas kad pagalvojau (pirma pamaciau flickr galerijoj) kad cia Ana Maria lenkes skrebukas.

    ReplyDelete
  5. Labai žavus skrebukas, kaip ir visi tavo darbai, - švelnus ir išbaigtas.

    ReplyDelete