Tuesday, September 4, 2012

Pažaidimai su Smash book'u

Dalija, šitas blogo įrašas skirtas TAU :) Kadangi prašei parodyti, kaip mano smash book'as atrodo, tai ir demonstruojuosi. Kadangi aprašymų tekstų nenorėčiau viešinti, o ir tu prašei tik bendro vaizdo, tai nuotraukos bus ne per didžiausios, bet vis tik tikiuosi, kad įžiūrėsi kažką :)

Viena knygelė (Retro Blue) skirta mudviem su vyru, arba šiaip mūsų šeimynėlės gyvenimui, o kita (Pretty Pink) - mūsų dukrytei. Bet griežtų taisyklių nėra, todėl kartais gali būti viskas atvirkščiai, arba iš viso kitaip :)) Juk čia "šiukšlyčių knygos". Man jos tuom ir patinka, kad suteikia laisvę daryti, kas šauna į galvą. Aš klijuoju nepaisydama dizaino taisyklių, kartais iš viso didžioji dalis puslapio yra vien tekstas. O kartais tik kažkas priklijuota.

Beje, dabar, kai nelieka laiko įprastiniams skrebukams, toks greitas prisėdimas prie popieriukų yra labai geras būdas pailsėti ir bent šiek tiek užsiimti skrebinimu :)

Rožinė knyga:



(nuotraukos ne mano)

 









Mėlyna knyga:










16 comments:

  1. Kaip patiko panagrineti kiekviena puslapi Mmmmm...
    Man kaip smalsuolei kuri vertina aprasymus tai labai norejosi iskaityti teksta, bet suprantami autores norai ;)
    *Uzmaciau pazystama atviruka ;)...malonu :):):)
    *Ir smagi tavo 'washi tape' kolekcija
    *Kas ten apie eko produktus 'Balta ar zemes'...ar pagal spalvas rinkaisi?

    Vz, abi Smash knygos patiko! Anksciau nusipirkau dvi (oranzine ir zalia) kadangi negalejau atsispirti nuo akcijos, bet deja iki siol stovi neliestos. Davei man ideja kad labai tiktu musu busto statybu procesui. Kaip pavyz. tas tavo idealus pilkai rozinis kambarys; i puslapius galesiu suklijuoti dazu korteles, audiniu skiauteles, ir pan.
    Labai ikvepe mane darbuotis sis tavo irasas.
    Dekoju!

    ReplyDelete
  2. Labai smagu, kad daviau ideja aprasyti remonto darbams! Ten tikrai tinka visokius "niekucius" klijuoti. Ir bus smalsu pamatyti, kaip tau gavosi sitas projektukas :)
    * ne tik atvirukas atgule i knyga, bet ir vestuvinis sveikinimas taip pat :)
    O ten Balta ar zemes, tai cia is zurnalo buvo pateikti keli spalvu variantai vonios kambariui, tai man siti graziausi buvo, todel ir issikirpau :)

    ReplyDelete
  3. grazu, tikrai :) Beveik esu ysitikinus, kad mano seimos albumas pavirs kazkuo panasiu i siuksliu knyga :) Taip laisva viskas, lengva. Labai grazu!

    ReplyDelete
  4. Man irgi labai įdomu pažiūrėti, kaip čia ir kas. Tik kažkaip baisu, kad aš papildžiusii kelis puslapius imčiau ir nutrenkčiau jas, t.y. pabostų... O gal ne??? Hmmm...

    ReplyDelete
  5. * ne tik atvirukas atgule i knyga, bet ir vestuvinis sveikinimas taip pat :)

    ....is pirmo karto nepastebejau, pagalvojau kad ten tavo rastas (!) apie vestuviu diena :D Nu man kokia garbe kad tiek mano pasveikinimu panaudojai....dabar dazniau reikes rasyti, gal ir i tradicinius skrebus pradesi klijuoti :D (juokauju aisku ;)
    Tai katinas Tomo mylimiausias gyvunas?...bet rodos jus nelaikote kates bute, ar ne?

    ReplyDelete
  6. P.S. trecia nuotrauka nuo virsaus tu atrodai tokia spindinti, rami bet tuom pat ir galinga. Nuostabus kadras, toks kontrastingas. Is isskestos rankos pozicijos speciau kad autoportretas, ar Tomo kadruota?

    ReplyDelete
  7. Alina, labai gerai, jeigu albumas pavirs i tokia knyga. Manau, bus idomu ne tik tavo mazajai, bet ir tau paciai po kiek laiko pavartyti :) Man tokio tipo albumas jaukiai labai atrodo.

    Neringa, as irgi pradzioje bijojau, kad nenutiktu taip, kaip atsitinka su visom mano uzrasu knygelem - pirmi puslapiai prirasyti, o daugiau tuscia :) Bet sitos knygos mane labai itrauke. Verta pameginti, manau :)

    Irma, hihi, rasyk rasyk, kad tik progu butu :DDD Aga, Tomas labai megsta katinus, noretu tureti, bet as nesiryztu. O ypac dabar, kai jau turim savo mazaji "kaciukeli" :))
    Aciu uz komplimentus mano nuotraukelei - taip, ten pati save fotkinau, nes issigandau, kad neturesiu nei vienos nuotraukos su pilvuku :)

    ReplyDelete
  8. Grr issitryne komentaras o tiek prirasiau!

    Dekui tau, pakomentuosiu vėliau!

    Dalia

    ReplyDelete
  9. Ištyrinejau viska labai nuostabus albumelis. Nuotraukos ir kitos detales gerai matėsi.

    Aš norejau pamatyt nes visada kažkodėl isivaizdavau kad smash book yra ką kazkokia betvarkė ir ten viskas aukštyn kojom :-)

    O kaip pildai? Tada kada prisedi ar kažkokį terminą nusistatai.
    Ir lapai puslapiai ten joje vienos spalvos ar pamarginti?

    Smagu :-)

    It dekui kad parodei! Visa tai juk užima laiko.

    ReplyDelete
  10. Dalija, pildau kaip turiu laiko/noro :) priklauso ir nuo nuotrauku. Bet kazkokio konkretaus termino nesu nusistaciusi :)
    O lapai ten visokie: daugiausia margi, bet yra ir baltu, arba su labai neutraliu rastu, pvz., languciais arba linijomis.

    ReplyDelete
  11. Oranzinis 'Orange Simple' yra minimalistinis...lapai blankiai spalvinti arba su langeliais, linijomis. Pati isigyjau oranzini ir zalia 'eco style'. Zalias man labiausiai prie sirdies (nors jame medienos rasto puslapiai keli, ir berzu nuotraukos fonas tai kaip man atsisakyti? ;)
    Dekoju ir as Zivilei kad pasirode, tikrai jau n kartu as cia sugriztu dar pasizvalgyti.

    ReplyDelete
  12. Įlindau pagaliau visų naujienų peržiūrėti ir kiek gražių dalykų radau. Patiko tavo knygos :) Aš irgi kelias turiu - vieną Smash Book'ą (tik kitokio formato) ir kitą ale užrašų knygutę, tačiau atliekančią tą pačią funkciją. Abi jos man kaip dienoraščiai :) Žinojau, kad artimiausiu metu neturėsiu daug laiko skrebinimui, bet atokvėpiui norėsiu prisiliesti trumpam prie savo popieriukų - tam šie "dienoraščiai" labai tinkami :) Abu atlieka terapijos funkciją, nors tikrajame Smash Book'e tik vienas puslapis užpildytas - depresiją išliejau :D

    Daiva-Diax

    ReplyDelete
  13. Daiva, dekui :) O ar rodysies savo smash bookus, ar tik kaip terapija naudosi? Is ties tai labai geras dalykas, kai nera daug laiko zaisti su popieriukais, o labai norisi :)

    ReplyDelete
  14. Labas, o norėjau paklaus kur savo smash book pirkai nes as jieskau nietuvoj, net europos sajungoi nerandu :(

    ReplyDelete