Friday, October 26, 2012

Vienas skrebukas ir du "smash'iukai" :)

Atrodo, vėl praėjo žiauriai daug laiko nuo paskutinio įrašo. Gal taip yra todėl, kad dienos pas mus lekia nežmonišku greičiu :) Šį skrebuką beveik buvau pabaigusi dar prieš kelias savaites, tik reikėjo "damušti" - siules prasiūti. Kadangi tai pas mane daroma rankomis, ne mašina, darbelis užtrunka. O paskui dar reikia sulaukti saulutės, kad nors kiek padoriau nuotrauka gautųsi. Taigi, antrasis "liftinukas", šį kartą nuo The Scrappy Jedi blogo autorės. Originalų variantą prašom žiūrėti čia.





Ir dar pora a la skrebukų-smash'iukų į Evos albumą :)
 


Ačiū, kad užsukot ;)

8 comments:

  1. Skrebukas pasakiškas! Ta aplinkui besisukančių daiktų įvairovė atrodo taip, lyg besisapnuojantys sapnai - tokie pat įvairūs ir spalvingi. Lenkiu galvą prieš tavo kantrybę apsiuvant viską rankomis :O. Žinau, kiek čia darbo, nes ir pati rankom siūnu, tik manęs tokiam dygsnių kiekiui neužtenka :D

    ReplyDelete
  2. Nuostabu! Ir siuta rankomis?! Tokie mazi dygsniukai?! Kazkas nepaprasto. Labai kruopstus ir dailus skrebukas :))

    ReplyDelete
  3. Puikus skrebukas !! Ir niekada nebūčiau pasakiusi, kad siūta rankomis, taip lygiai ir dailiai .... Tu auksinės kantrybės :)) Visuomet su nekantrumu laukiu naujų tavo darbų !

    ReplyDelete
  4. Oi kiek naujienu parodei. Viskas labai patiko. As net neipratus matyti toki intensyvesnes spalvos rozini pagrinda - as tavo darbus asocijuoju su pasteliskai balintais atspalviais...sis daug sodresnis - ne ta ka dazniausiai parenki ;) Puiku!
    Smash'ai labai dailus! Pavydziu tau kad taip atkaliai iamzini dukriuko pirmus metus - jai bus brangiausias lobis tai tureti veliau gyvenime.

    (P.S.) O as savo smash'o apie namu statyba dar nepradejau...medziagas tik renku, ir nuotraukas kaupiu. Manau man azartas prasides nuo 1-os zemes kasimo dienos).

    ReplyDelete
  5. Aciu jums uz komplimentus :)
    Assol, butent ta ir norejau pavaizduoti - besisukancius aplink sapnus :)
    Irma, as jau ziauriai atsilieku su savo smash'u, bet tikiuosi greitu laiku pasivyti :)

    ReplyDelete
  6. oj kokie groziai <3 skrebukas toks mielas, toks dailus ir toks jaukus... na tikrai apie sapnus :) ir tas apskritimas labai graziai viska atvaziduoja :) skrebuke esantys du peledziukai ant sakos priverte nusisypsoti placiai, nes pas mano mazosios kambari ant lango krasto tokie du tupi :)))
    o fraze apie sapnus, tikiuos nepriestarausi, bet uzsirasau :) tikrai panaudosiu albumiuke apie miega :))) o smash puslapiukai irgi patinka labai labai :)) turi nuostabia zefyriuke :)

    ReplyDelete
  7. Aaa, kaip gražu betgi tu issiuvinek tiek su ranka ir dar ant popieriaus. Šaunuolė. Labai miela ;-)

    ReplyDelete