Monday, December 10, 2012

December Daily 1-3 dienos

Kol kas visai neblogai sekasi suspėti su savo gruodžio albumu. Vėluoju tik kelias dienas :) Darbai vyksta miego sąskaita, bet kartais reikia :) Ši savaitė greičiausiai nebus tokia sėkminga, nes nusimato papildomų reikalų ir darbų, bet mėginsiu suspėti viską. O kol kas rodausi su pirma - trečia dienomis.

Kol kas tai man labiausiai patinkantis puslapis


6 comments:

  1. Labai gražu! Spalvos "žmogiukiškos" tokios, net nereikia sakyti kieno čia gruodiniai prisiminimai - iškart atpažįstama :) Nu taaaaip man patinka, mmmmm...

    ReplyDelete
  2. na labai labai grazu ir pritariu Assol spalvos tikrai matosi, kad zmogiukes :)

    ReplyDelete
  3. Sauniai darbuojiesi!!! O mergyte tavo jau kokia didele! Dar pastebejau vaistu prifotkinta, as ir vaistu fotkinau, nes Gruodis prasidejo ligom, tai per jas dar nieko nepadariau December daiky albumui... bet vilti turiu kad kaip nors dar padarysiu :)
    O tau sekmes toliau taip puikiai darbuojantis!

    ReplyDelete
  4. Aciu, merginos :)
    Puski, laikykites, sveikit ir nebesirkit! Mes jau issikapstem, tikiuosi dabar ilgam atsparuma turesim.

    ReplyDelete
  5. (cia Irma)....
    Rodos daznokai lankausi tavo saite, bet vis nepataikau ant naujienu. Laukiu to December daily tavo, o rodos tu ned du irasus bloge paruosei.
    Labai viskas dailu, ilgai prasedejau kol kiekviena detale apziurejau ir perskaiciau viska.
    O kas man labiausiai padare ispudi (antroj vietoj po Evos nuotraukos), tai lempuciu laido purskimo istorija. Eina sau!...tave Tomas arba labai myli arba labai bijo tau priesintis :D....kadangi, jeigu MB pasiulyciau tokia ideja tai jis man atsakytu "Good luck!"
    Grazi seima jus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, prajuokinai :) Na, as tikiuosi, kad Tomas myli mane, bet jeigu butu nenorejes, jokios meiles nebutu padeje itikinti :) Manau, jam buvo idomu paciam paziureti, kas gausis, todel ir sutiko padet man :) (tiksliau, didziaja dali darbo padaryt)

      Delete