Sunday, December 15, 2013

December Daily - 13 ir 14 dienos

Vis dažniau ir dažniau nepavyksta laiku sukelti nuotraukų į blogą. Bet džiaugiuosi, kad albumą pildau daugiau mažiau punktualiai :)

Tryliktos dienos nuotraukas teko talpinti net per 4 puslapius, nes niekaip negalėjau atsirinkti mažiau man patinkančių. Be to, jau seniai knietėjo išmėginti nuotrauką per visą puslapį, o čia tam puiki proga - eglutė visame savo gražume :) Bet jau matau, kad albumas ima pūstis, o dienų iki Kalėdų dar nemažai liko (na, sąlyginai nemažai, nes juk praktiškai tik gera savaitė). Vis tik ateity teks sumažinti nuotraukų kiekį ir sutilpti į numatytą 1 puslapį.

Bet užteks kalbų. Rodausi, ką turiu :)

13 diena


14 diena

Ačiū, kad užsukot.

10 comments:

  1. Kokia kaledine atmosfera! Kokia faina foto, kur zaisliuke atsipindi kambarys ir fotografas ;) O ka reiskia tos raideles? Gal puoseju inicialai? ;)

    ReplyDelete
  2. Šauniai tau pavyksta pildyti albumą! 14 diena sujaudino, patiko.

    Dėl raidžių ir aš trumpai pasukau galvą, bet greitai pavyko iššifruoti tris pirmąsias raideles, tai supratau, kad inicialai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Matai, labai norejosi man ten uzraso, ir niekas i galva daugiau neatejo, kaip tik inicialus panaudot :)

      Delete
  3. Your book is so lovely and so is the baby!

    ReplyDelete
  4. Tiesa, o kodel tu nemegsti albumo- "pasiputelio"? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kad net nezinau, pastebejau, kad man labiau patinka tvarkingi. O kai ten is visu kampu lenda, ir dar negali susegt normaliai, nes toks issiputes, kad net ziedu tinkamu nebera, tai mane erzint pradeda. Nors idomiausia, kad kitu tokius albumus labai mielai ziuriu :))))

      Delete
  5. Nuostabus albumas...ka cia dar ir bepridurti kad visos tinkamos liaupses jau issakytos? Labai patinka foto reportazo ivairumas, pavyz. kad 13 d. nuotrauka per visa puslapi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aciu aciu uz tas liaupses :)))) jos tikrai net nebutinos, man smagu vien, kad uzsukat paziuret :)

      Delete