Tuesday, December 17, 2013

December Daily - 15 diena

Turbūt patys kasdieniškiausi ir visai nešventiški puslapiai. Bet tokios paprastai yra mūsų dienos NUO (ryto) IKI (vakaro), todėl ir tokios nuotraukos nukeliavo į albumą.



Ačiū, kad užsukote.

10 comments:

  1. Kaip idomu kitu zmoniu kasdienybe - ypackad surasei ka veiki kelinta valanda. Tas gyvenimas taip greitai keiciasi...bus patiem labai idomu paziureti i gabaleli jusu kasdienybes po keliu metu, kadangi tai pasikeis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laikus surasiau butent del to, kad galeciau paskui palyginti, kaip viskas pasikete. Nors cia ne visai musu tipine diena, nes viskas pasislinke apie valanda i prieki :)

      Delete
  2. Kaip smagu paskaitineti:) Man labai patinka kasdienines nuotraukos..viskas greitai uzsimirsta..atsiverst ir paskaityt labai faina! Kaip tau sekasi atrinkt nuotraukas?as uzsakineju po kruva, pastaruoju metu jau koliazus darau, nes man reik visu nuotrauku:)p.s. greit jau sukelsiu iki kokios 12 dienos savo DD:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunkiai ir man, norisi kuo daugiau sudeti :) Siaip labai dziaugiuosi, kad albume daug vietos nuotraukoms, palyginus su mano ankstesniais DD, ir kitu rodomais internete. Bet ir tai jau matau, kad bus pilnutelis segtuvas, o as dar galvojau viena kita nuotrauka suskrebint ir idet i tarpus...
      Lauksiu pamatyt tavo dienas!

      Delete
  3. Beje kokio amziaus tavoji Eva?mano Rokas turbut bendraamzis:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. va kaip tik aprasoma diena jai suejo 19 menesiu. o net nepaminejome... ups :)

      Delete
  4. Man tokie puslapiai įdomiausi - ir pažiūrėti į kitų dienas, ir prisiminti savąsias (vėliau bus labai įdomu paskaitinėti ir sulyginti pasikeitusią dienotvarkę :) ).

    Beje, Eva pelėdžiukė - maniškiai jau 21 val. lovose paguldyti :) O iki kiek jūs vakarojate? Ai, gal ir neverta klausti, nes esu keliskart FB užmačiusi, kad ir 2-3 val. naktinėji :D Aš seniau taip pat ilgai nemiegodavau - dabar iki vidurnakčio jau lūžtu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gal cia atrodom, kaip neatsakingi tevai, kad taip velai vaika guldom, bet paprastai anksciau pavyksta ja uzmigdyti. Dar visai neseniai grieztai 21 val eidavo miegoti, bet matyt jai per daug miego gaunasi, nes atsibunda vidury nakties ir kelias valandas bludija. Ne kasnakt, bet buna buna. O as pati naktineju tik del DD :) bet jau 2 tai velu ir man :) stengiuosi apie 12 nueiti, gaunasi apie 1 :D

      Delete
  5. Živile, tikrai nenorėjau pritaikyti jums neatsakingų tėvų etiketės... Visi vaikai skirtingi. Netgi didesnė dalis vaikų gulasi ir keliasi vėlai. Nesenai su kolegomis turėjome apie tai pokalbį, tai aš kaip despotė atrodžiau, kad mano vaikai anksti miegoti eina :D Bet mano vaikams toks režimas pasiteisina, o ir aš juo esu patenkinta, nes prieš miegą dar turiu laiko sau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oj ne, as ne del tavo komentaro, tiesiog zinau, kad vaikam geriausia apie 21 gultis, bet va ne visiem praktiskai galima pritaikyt :)

      Delete