Tuesday, December 3, 2013

December Daily - 2 diena

Antrosios dienos tema - šventinės švieselės (lemputės, žvakutės). Reikėtų prisipažinti, kad savo lemputes parsitempėm iš rūsio gal lapkričio vidury, o gal ir anksčiau. Man labai patinka, kaip iš karto pasidaro jauku ir šventiška jas įjungus.


Beje, temas kiekvienai dienai aš visų pirma radau čia. Paskui dar kažkur kitur, paskui dar porą savo sugalvojau į sąrašą, o kaip paaiškėjo šiandien, bus nuotraukų ir ekspormtu sugalvotomis temomis :)

Ačiū apsilankiusiems!

10 comments:

  1. kaip faina su tom temom ... :) puiki ideja ;) labai sauni antroji diena ;)

    ReplyDelete
  2. Žinai, gerai tau sekasi. :) Man patinko, kad darai teminį, o ne įvykių. Gal tokiu atveju ir lengviau, ir maloniau gaunasi tuos puslapiukus kurti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Is tiesu lengviau su temom - cia kaip gaires siokios tokios. Nes tu ivykiu pas mus ne tiek jau ir daug. Kasdien ta pati rutina :) Bet planuoju uzfiksuoti ir ja :)

      Delete
  3. Kokia Eva jau didelė :) Ir nuotraukos labai gražios <3

    ReplyDelete
  4. labai idomiai sugalvojai tas temas...laukiu sekancio iraso!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Va sitoms nuotraukoms tai daugiau korekciju prireike, nes prie dirbtinio apsvietimo viskas oranziniai/geltonai atrode. Tai white balansa ir temperatura dar taisiau :)

      Delete
  5. Mano namuose irgi visad oranzines nuotraukos.

    Tu lygtai namuose visai nuotrauku nespausdini? ar klystu? Va, jei pati taisau ta white balance ir temperatura ir namuose spausdinu tai gerai gaunasi, o jei nesu i laboratorija tai pakoreguotas foto vaizdas ekrane neatitinka ka atspausdina lab.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne, kaip tik as dabar tik namie spausdinu. Bet printeris kartais grybauja, tai nesigauna tokios pat spalvos, kaip kompe. O laboratorijoj visad prasau, kad nedarytu korekciju, tada atitinka viskas.

      Delete