Thursday, December 5, 2013

December Daily - 4 diena

Šią dieną nuotraukų turėjau gal trim temom, bet pasirinkau vieną apie reikalingiausius Evos daiktus: čiulptuką, merliuką ir kepurę. Vėl teko "praplėsti dieną", nes norėjau sudėti daugiau nuotraukų.

Tik nufotografuoti nekaip sekėsi, bet prie tokio apšvietimo sunku kažką geriau padaryti, ypač nenaudojant trikojo.
Ačiū, kad apsilankėt!

7 comments:

  1. Kokia fainuole! Mano bachuriukams abiem niekad nesugebejau ikisti ciulptuko - ypac jauniausio karkalyne taip norejosi 'uzciaupti' :)
    Visos spalvos tarpusavy taip dera! O fotografuoti tau puikiausiai pavyksta. O trikoji tu siaip vartoji? As niekad neesu vartojus trikojo fotografuoti skrebukus. Turiu, bet dienos sviesos jis niekad nemato. Tu bandai pagauti naturalia dienos sviesa? Be lempu fotkini?

    ReplyDelete
    Replies
    1. As trikoji vartoju tik patiem skrebukam fotografuoti, nes neturiu jokiu lempu ir nemoku naudotis dirbtiniu apsvietimu :) Tad tenka ieskot kuo geresnes naturalios dienos sviesos. Zmoniu su trikoju, aisku, nesigauna fotografuoti :D

      Delete
  2. ...susigedinau, cia ne komentaras gavosi o sarasas klausimu :)

    ReplyDelete
  3. Kaip šauniai tau sekasi pildyti DD. Kasdien pavyzdingai :) Šaunuolė :)

    Manieji puslapiai dar laukia savo eilės...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aciu, Daiva! Kol kas labai lengvai sekasi prisesti kasdien prie sito projektelio. VIs uzsuku pasiziuret ir pas tave, bet vis nerandu. Tikiuosi, greit pradesi rodytis irgi :)

      Delete
    2. Nuotraukų neturiu - planuoju atsispausdinti savaitgalį; ir jei šiandien išeis gerai padirbėti ir "atsimušti" nuo darbų, savaitglį turėsiu laiko ir DD užpildyti. Nors kartais mane apninka abejonės - ar sugebėsiu užpildyti, ar man patiks galutinis puslapių vaizdas... Žodžiu, įvairios abejonės... :D Nesiplėsiu... :D

      Beje, vakar pakeičiau savo puslapiuko nuorodą (daivahandicraftlab.blogspot.com).

      Delete