Monday, December 9, 2013

December Daily - 8 diena

Labai paprastas puslapiukas apie vakar dieną. Būtinai turėjom važiuot į miestą, nes taip buvo suplanuota ruošiant albumo puslapius dar lapkričio menesį :))))


Ačiū, kad užsukot!

10 comments:

  1. Nerealiai prajuokinai mane si ryta :D Reikejo vaziuoti i miesta kadangi suplanuotas skrebukas/albumo puslapis tokia isvyka diktavo...WOW! uzkietejus skreboholike esi :) Tikriausiai netoli iki priderinimo Evutes rubeliu prie tam tikros rastuoto popieriaus kolekcijos :)
    O rimciau, tai pastebejau kad kai kurios dienos gauna po 1 psl. o kai kurios 2 psls....cia priklauso kiek ivykiu ar nuotrayku per tam tikra diena ar kaip?

    ReplyDelete
  2. Man ir paciai juokinga buvo del to "reikia" :)))
    O del puslapiu skaiciaus tai cia labiausiai nuo nuotrauku kiekio priklauso. Tiksliau, kiek nuotrauku man reikia, kad papasakociau istorija. Aisku, galejau ir 2 psl padaryti, bet si karta uzteko ir tiek :)

    ReplyDelete
  3. Norėjau taip pat komentuoti kaip Irma :D Bet man ir pačiai suprantama ta pozicija - ir aš esu suplanavusi išvyką į miestą, tik konkrečios dienos nenumačiusi :D O dar berniukai susirgo... :( Tai iš vis sunku ką ir planuoti... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, su vaikais nepriplanuosi daug. Arba reikia tureti daugybe atsarginiu variantu.
      O del jusu ligu, tai kaip gaila... mes siandien turejom skiepytis, bet eva lyg sloguoti pradejo, tai pabijojau ir atidejau. Laikau kumscius, kad neapsirgtu irgi :/

      Delete
  4. Negaliu atsistebeti tavo albumeliu..jis toks ir paprastas ir superinis vienu metu:) Ir kaip saunu, kad viska darai laiku ir planuoji del DD isvykas:)..su baltu pavydeliu ziuriu ir noriu speti viska kaip tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aciu, man smagu, kad uzsuki pasiziuret :)
      Na, as nespeciau niekaip, jeigu reiketu skrebinti, bet kai naudoju imautes + labai paprasta dizaina, ir jokiu papuosimu, tai sugebu iveikti kasdien po puslapi. Tikiuosi, ir tu greit parodysi savo darbukus?

      Delete
  5. Ei, atsinesiau puodeli arbatos, galvoju paziuresiu i sekanti DD irasa, bet jo dar nera? Pripratinai mus prie kasdieniniu irasu :):):)
    Mane tai labai pozityviai veikia - tavo darbstumas. Pavyz. vakar prisedau ir ismusiau PL-kovo men...projektas vel gyvuoja! ir tai, vien tik tavo deka :)
    Tikrai daug paprasciau skrebinti tokiu budu kada atspausdini reikiamas nuotraukas, uzrasai uzrasus ant korteliu, sukisi i kisenukus imauciu ir gatava. Man dazniau reikia save priminti ta KISS darbo eigos principa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Irma, saunuole! Kaip smagu! :) einu i tavo bloga apziuret visko :)

      Delete