Wednesday, January 22, 2014

December Daily - 21-25 dienos + pabaiga

Ilgą laiką svarsčiau, ar dėti į blogą savo albumo pabaigą. Tiesą sakant, kurį laiką net svarsčiau, ar iš viso jį užbaigti. Nes aš nesu iš tų, kurie moka liūdesį, blogą nuotaiką ar skausmą išlieti ant popieriaus. Ne, kai užklumpa nelaimė, mažiausiai noriu daryti kažką kūrybiško. O būtent taip ir nutiko kelios dienos iki švenčių - mūsų mylimam seneliui įvyko insultas. Tomis juodomis dienomis net fotoaparato nepaėmiau į rankas (visos nuotraukos tik su telefonu darytos), ką jau kalbėti apie skrebinimą. Bet vis tik pagalvojau, kad šitas įvykis per daug man svarbus, kad jį praleisčiau, todėl albumą užbaigiau. Tik jau be tos tradicinės džiaugsmingos Kalėdinės nuotaikos. Bet užtat su mažyte viltimi :)

PABAIGA.
Tikrai labai geras jausmas užbaigus šitą projektą. Pirmą kartą jaučiuosi tikrai pilnai 100 proc. pabaigusi DD albumą ir ramia patenkinta savimi, bei ramia sąžine padėjau jį į lentyną. Užbaigusi jį dar labiau įsitikinau, kad toks a la skrebinimas sukaišant nuotraukas ir minimalius papuošimus į kišeniukus man labai tinka ir patinka. Ir gailiuosi, kad nebuvau atradusi jo anksčiau, kai pernai dariau DD :) Bet matyt viskam savas laikas.

9 comments:

  1. Esu neapsakomai laiminga kad nusprendei dabaigti albuma - t.y. sugebejai save perlauzti, ir skrebinti nors ir nesekmes temde tavo nuotaika bei darbinguma. Rezultatas nuostabus!
    Zaviuosi tomis nuotraukomis pabaigoje - epilogas super! Tokie faini emociju-kupini kadrai uzfiksuoti, kad niekad papasakyciau kad jie kokie 'atrinktiniai' - atvirksciai verti atskiru skrebuku. Pavyz. kaip kad ta kur Eva teti buciuoja, ar ta kur ji 'isterikuoja' parkritus ant grindu - ak, pamenu tuos laikus kada mano bachuriukai taip pat oziukus rodydavo: greitai uzpyksta, gtreitai praeina. Visa tai taip laikina :( Bandyk megautis net tokiomis akimirkomis...visa tai taip nekalta ir vaikiska. Ne tai kad su amzium oziukai dingsta, bet kada vaiku zodynas praturteja tai isterikuodami sugeba parinkti tokius zodzius zinodami kas mama igels labiausiai:(
    Sukurei seimai brangu turta! Rodos ir si gruodi vel gaminsi DD? O gal PL sudomins?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Irma, del to epilogo nuotrauku. Gal cia nesimato, bet jos daznai buna nefokuse, ir gyvai tai tikrai gerai matosi.
      Manau, kad sitas albumas is tiesu bus gana daznai vartomas, nes Eva jau dabar kelis kartus prase ziureti. Na, jai apskritai patinka nuotraukos :)

      Delete
    2. apie kitu metu DD dar negalvoju :)
      o PL bus matyt... vis tik greiciausiai gal ne.

      Delete
  2. Puiki pabaiga, kad ir su liudesio gaidele...Labai patiko epilogas - superines nuotraukos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taip, deja deja, ne viskas cia linksmai ejosi :)
      Aciu!

      Delete
  3. Kaip smagu, kad uzbaigei! Labai patiko tavo stilius! Gaila, kad nutinka per sventes liudni dalykai...
    Gal kitais metais, jeigu darysiu DD, tai rinksiuos toki albuma su imautemis..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aciu! tikrai verta pamegint toki albuma - ypac, jei nori daug nuotrauku ideti.

      Delete
  4. Šaunuolė, kad pakako jėgų pabaigti. Kad ir su liūdnesne nuotaika, bet nuo tavo DD ne mažiau gražus. :)

    Beje, mano močiutė turėjo net keletą insultų, todėl labai gerai žinau, koks šokas būna, kai taip nutinka, kaip tai paveikia (pakeičia) ir patį ligonį, ir aplink esančius. Sveikatos ir stiprybės.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aciu, Neringa, uz gerus zodzius ir palaikyma.

      Delete