Tuesday, August 16, 2011

Saulės zuikis

Šį skrebuką sukurti įkvėpė Creative Mint blogas. Blogo autorė Leslie berods kartą per mėnesį pateikia spalvų derinuką, pvz. neoninių spalvų, žalių ir mėlynų ir daugybę kitų. Tad aš irgi pasirinkau tam tikrą spalvų mix'ą, ir bandžiau sulipdyti skrebuką per daug nuo jo nenutoldama.

Paveiksliukai iš interneto platybių čia publikuojami tik tam, kad pavaizduočiau savo pasirinktas spalvas. (Deja, autorių ir šaltinių niekaip nebeatkapstysiu)
 Ir štai kas iš jų gavosi :)



Ačiū, kad apsilankėte.




12 comments:

  1. Toks grazus, pastelinis, svelnus darbelis, super!!! Jau ne pirma karta pastebiu, kad tu vis naudoji ivairiausias masking tape, man jos ziauriai patinka, o tu jas labai puikiai moki priderint!!

    ReplyDelete
  2. Vaaauuuu! Nerealus darbas :D Spalvytės, detalės... tie rutuliukai su užrašais be galo patiko. Viskas taip dera, viena detalė pereina į kitą, nu kataloginis darbelis :)
    Assol

    ReplyDelete
  3. Vasara,jura,silumaaaaaaa:D Grazu. labai patinka ilgi,ranka rasyti aprasymai. Ir tas 'ipakuotas' kriauklyciu paveiksliukas labai patinka ir pataskymai akvarele

    ReplyDelete
  4. Nepakartojama! Spalvos nerealios! Nors ir atostogauju, taciau uzsimaniau TOKIU atostogu. :)Visos detales ir tos masking tapes super cia atrodo. :))

    ReplyDelete
  5. Ačiū už komentarus.
    Užsikabinau aš už tų masking tapes, tai dar pamatysit jų :)))))

    ReplyDelete
  6. Labai grazu ;) Ir kaip simboliskai atzymejai kiek dienu liko ;) super! As suzaveta.

    ReplyDelete
  7. Hmmm...geda man kad kazkaip praleidau si nuostabu skrebuka (ir kodel tu i SM neikelei pasidziaugti??!!, nors ir paveluotai pagaminai ar siaip, nesvarbu, visad rodyk ka gamini)
    Tikrai, sutinku su issakyta nuomone...pavaizdavai vasaros idile...viskas taip silta giedra...gera nuotaika sukelia. Atlikta tavo pastelinem spalvom. Manau tau tikras issukis butu pagaminti ka nors labai sodriom, intensyviom spalvom :)

    ReplyDelete
  8. Aciu, Agneja ir Irma :)

    Irma, klausau nurodymu, ir skubiai pasitaisiau :)))
    O del pasteliniu spalvu, tai tikrai, jos pas mane dabar ant bangos, nors turiu kelis skrebukus ir ryskesnem pagamintus :) Gal reiketu dazniau?

    ReplyDelete
  9. Nieks nepaklause bet ir tu neparasei, ar aš gerai matau kad ten tikras smėlis maisiuke???!!! Jei taip, tai nu geeeeras!

    Toks laisvas stilius čia tavo! Ir palete spalvų tiesiog gaivinanti, ir tavo ta nuotrauka gerai žinoma man labai labai patinka!
    Šaunu!

    ReplyDelete
  10. Dalija, kaip tu cia mane siryt "sugavai" kai ka tik prie blogo prisijungiau :) Labas rytas :)

    Atsakau i tavo klausima - deja deja, maisiuke tikrai ne smelis :) ten ikisau internete rastas ir atspausdintas kriaukles. Simbolizuoja mano pomegi ju prisirinkti pajury :)

    ReplyDelete
  11. Tai ta kriauklyte yra nuotrauka??? atrodo taip gyvai kad pagalvojau kad tikra.
    Ir dar...uzmirsau parasyt kad pastebejau kad panaudojai tuos Stampers Anonymou antspaudus...labai tiko ir matai, ne taip sunku antspaudus pritaikyti skrebukams ;)

    ReplyDelete
  12. Irma, kriauklyte ant to glassine maiselio yra tikru tikriausia, mano pacios parsivezta nuo juros :)
    Z.

    ReplyDelete