Wednesday, November 6, 2013

Indėniškas

Jau gal šimtas metų praėjo nuo paskutinio blogo įrašo. Norėjosi anksčiau, bet kai nėra, ką parodyti, negi tuščiai rašysi. Ir nieko baisaus nenutiko :) Užtat dabar turiu medžiagos keletui įrašų, tai gal nebereikės voratinklių braukyti :)

Labai norėjau sudalyvauti Irmos organizuotame konkurse čia. Aišku, nespėjau laiku, bet užtat gavau idėją konkrečiai nuotraukai ir sulaukusi savo laiko suskrebinau.

Rezultatas man pačiai atrodo šiek tiek indėniškas :) Dėl popieriaus raštų ir spalvų, dėl detalių. Net keista, bet visumoj esu patenkinta, kaip viskas gavosi - retai taip būna.

Čia matosi, kad štampuota auksiniu rašalu
Ačiū apsilankiusiems!

6 comments:

  1. komentuoju jau 3-cia karta ant laptopo, mat ant mobilaus dingo komentarai.
    Zinai, as kuo ilgiau skrebinu tuo labiau mane traukia link tokiu kaip tavo skrebuku - subtiliu, minimalistiniu, neapkrautu bumbasais, nereklamuojanciu produkta. Tokiu kuriuose pastebi nuotrauka pirma ir mielai paskaitai to momento istorija...Tokiu kuriu detales esa subtilios o ne demesi atimancios nuo tai kas svarbiausia ant skrebuko - nuotraukos ir istorija. Visa tai pasizymi tavo skrebinimo braizas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aciu, kad nepatingejai tiek kartu rasyti :)
      Ir aciu uz komplimentus. As jau supratau, kad net ir labai noredama nesugebu prikrauti skrebuko produktais, tai gal neverta net ir meginti? :) Ir kuo toliau tuo labiau linkstu prie "nuotrauku albumo" vs. "skrebuku albumo".

      Delete
  2. Kuo ilgiau žiūriu, tuo labiau man jame viskas patinka: patinka ir detalės, ir tuščia erdvė, ir pati darbo emocija :)
    Gražus skrebukas.

    ReplyDelete
  3. Labai gražus skrebukas. Ir spalvos, ir nuotrauka, ir detalės - viskas taip dvelkia ramybe...

    ReplyDelete